Marina Geen reacties

“Connected and autonomous vehicles (CAV) spelen een belangrijke rol in de Britse technologie-innovatie. In de Autumn Statement van 2016 kondigde de Britse regering aan dat het Verenigd Koninkrijk (VK) een ‘testinfrastructuur van wereldklasse’ voor CAV moest krijgen. Het plan vormt een onderdeel van de bredere Industrial Strategy in het land. In de jaren daarvoor spendeerde de regering ook al enkele tientallen miljoenen aan het onderzoek naar CAV, waarin het VK moest gaan acteren als ‘wereldleider’ op dit gebied.”

De Nederlandse Ambassade in Londen heeft een korte sectorschets CAV opgesteld met marktontwikkelingen, belangrijke projecten en wet- en regelgeving in het VK op het gebied van CAV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *