Tom Alkim Geen reacties

Welke kennis en ervaring is er momenteel beschikbaar over de relatie tussen connected & automated driving en infrastructuur? Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, heeft de TU Delft opdracht gegeven om daar een overzicht van te maken. Het rapport “State of the art on Infrastructure for Automated Driving” bevat een internationaal literatuur overzicht en maakt onderscheid naar de fysieke en digitale infrastructuur. Daarnaast is er ook een overzicht van recente en lopende projecten, initiatieven en test sites voor connected & automated driving. Een eerste poging om de implicaties voor de infrastructuur per automation level inzichtelijk te maken is ook ondernomen naast een samenvatting van de kennis lacunes en potentiële onderzoeksrichtingen.

 Download rapport | Gerelateerd: Is Nederlands wegennet klaar voor zelfrijdende auto?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *