Marina Geen reacties
Welkom bij KAR (Kennis Automatisch Rijden), een initiatief van de werkgroep de ZelfRijdende Auto (ZRA) om een online overzicht te geven van beschikbare en benodigde kennis op het gebied van automatisch rijden. Het overzicht is verdeeld in een aantal kennisdomeinen om de diverse facetten in beeld te brengen. In de bibliotheek vind u een uitgebreide collectie van rapporten, papers en presentaties, inclusief samenvattingen en achtergrondinformatie. 
Op 14 april 2015 is de kennisagenda van de werkgroep ZRA gepresenteerd en is in een aantal workshops de kennisbehoefte per domein in kaart gebracht. Op deze site vindt u ook een overzicht van relevante congressen en evenementen en een collectie filmpjes en webinars. Nieuws en actuele ontwikkelingen worden middels onderstaande blog en twitterfeed (#KARSITENL) door ons bijgehouden. 
Als u een bijdrage wilt leveren (rapporten, presentaties, congressen, etc.) dan kunt u dat doen via een mailtje naar: tom.alkim@rws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *